Promoție

Alege carburanţii premium MOL EVO Plus – MOL EVO Diesel Plus sau MOL EVO 100 Plus – atunci când alimentezi în staţiile MOL şi te răsplătim cu 20% reducere la cafeaua ta preferată Fresh Corner! Un plus de energie pentru tine şi maşina ta!

Pachetul de aditivi FORMULA MOL EVOTECH, utilizat în compoziţia carburanţilor MOL EVO asigură consum optim de carburant, prelungeşte durata de viaţă a motorului, îmbunătăţeşte performanţa prin curăţarea eficientă şi îndelungată a motorului.

Poti să alegi dintre cele peste 20 de tipuri de cafea proaspăt măcinată, cu arome de vanilie, caramel sau pralină, din zona de autoservire sau barista.

Campania este valabilă în perioada 15 Martie – 11 Aprilie 2021. Reducerea se aplică la achiziţia simulatană, pe acelaşi bon fiscal, al carburantului premium MOL EVO Plus şi a unei cafele Fresh Corner. În cazul achiziţiei simultane, pe acelaşi bon fiscal, a mai multor cafele Fresh Corner şi a carburantului MOL EVO Plus, reducerea se va aplica produsului tip cafea cu cel mai mare preţ. Pentru mai multe detalii, consultaţi Regulamentul campaniei şi Actul adiţional al campaniei.